Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο υλοποίησης Τοπικών Δράσεων, που αφορούν τη διατοπική Συνεργασία «ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΙΙ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, πραγματοποιεί ένα σεμινάριο – workshop για εστιάτορες / στελέχη της εστίασης, την Δευτέρα 24η Φεβρουαρίου 2025 και ώρα: 12:00 στον Πολύγυρο (εστιατόριο «ΑΓΙΟΝΕΡΙ»).
Στόχος του σεμιναρίου – workshop γευσιγνωσίας αυτού, είναι οι εστιάτορες/στελέχη της εστίασης, να εκπαιδευτούν, στο ταίριασμα τοπικών γεύσεων και συνταγών με τοπικούς οίνους και στον εμπλουτισμό των πιάτων κάθε εστιατορίου με τα ταιριαστά κρασιά του.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από ειδικευμένους γευσιγνώστες φαγητού και κρασιού, ενώ στους εκπαιδευόμενους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Σημειώνεται ότι:
- η εκδήλωση ενδιαφέροντος πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής,
- η τελική επιλογή των εκπαιδευόμενων, θα γίνει έπειτα από την αξιολόγηση των αιτημάτων με βάση συγκεκριμένων κριτηρίων επιλογής.
Κριτήρια Επιλογής Εκπαιδευόμενων:
- συνάφεια των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων, που ασκούν οι ενδιαφερόμενοι/ες, με τους στόχους και το θεματικό του εκπαιδευτικού σεμιναρίου
- κατοχή τίτλου σπουδών συναφή με το θεματικό του εκπαιδευτικού σεμιναρίου (πτυχίο σεφ, μάγειρα, κτλ)
- έτη προϋπηρεσίας σε συναφή θέση εργασίας (εστιατόριο, κουζίνα ξενοδοχείου, κτλ)
- έγκαιρη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο- workshop γευσιγνωσίας, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και στείλτε στο e–mail της εταιρείας: info@anetxa.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Για παροχή διευκρινήσεων, ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 23710 24407 / 24507, καθώς και μέσω email: info@anetxa.gr .
Τελική μέρα υποβολής συμμετοχής είναι η Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025!
Συνημμένα Αρχεία: